NarutoRP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NarutoRP

NarutoRP

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Masa 2

2 posters
YazarMesaj
Chris XiaN

Chris XiaN

Masa 2 Empty
MesajKonu: Masa 2   Masa 2 Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 6:22 pm

Chris Drewle ramenciye girdi ve 2 nolu masaya oturdular.

Yaşlı adama"Moruk bize 2 Ramen"diye seslendi Razz Sonra Drewe döndü"Chakra antremanında ağaca tırmanmayı başarırsan sana Katon Goukakyou tekniğini öğreteceğim."

Old Man Ramenleri getirdi.Bu sırada gözü yan masadaki Neji ve Tentene takıldı.Onları hem köye girerken,yondaime ile antremanda ve yondaimeye savaş teklifi götürürken görmüştü.Hemen onların bir üst rütbeli shinobi olduğunu anladı ve yemeğine döndü.Bugün savaş gününde değildi ve drewe teknik öğretme sözü vermişti.

"wow buraya gelmeyeli uzun zaman olmuştu.Ramenleri hala lezzetli."dedi...
Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Masa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Masa 2   Masa 2 Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 6:29 pm

Drew oturdukları masaya yerleşti normalde çok ağır davranmasına rağmen kendisini Chris'in yanında daha rahat hissediyordu uzun süredir ilk defa güvenebileceği birisi olmuştu.Chris'in bir yere baktığını fark etti Drew'da belli etmeden oraya baktı iki tane 14,15 yaşlarında çocuk vardı.Eğer birşey olursa abisi için burada onlarla savaşabilirdi.Onların önünde kılıcını sırtından çıkardı ve elinin kolay uzanıp alabileceği bir yere koydu.Ramenler gelince hızlıca önündekini bitirdi ve "sağol abi uzun zamandır bunlardan yememiştim...Hemen antremana geçelim sabırsızlanıyorum" dedi
http://narutoonline.myphpbb.eu
Chris XiaN

Chris XiaN

Masa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Masa 2   Masa 2 Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 6:32 pm

"Hmm peki.Çok heveslisin bakıyorum.Bu iyi.Bugün biraz yoracağım seni".Masaya ücreti bıraktı ve ormana yol aldılar

Masa 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Masa 1