| Masa 1 | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hyuuga Neji
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Location : Safkan Konoha Kayıt tarihi : 07/12/07
| Konu: Masa 1 Paz Ara. 23, 2007 5:43 pm | |
| Neji ve Tenten buraya gelmişlerdi.Neji tenten i kolundan kaptığı gibi buraya getirmişti . Çünkü ona bir ramen sözü vardı.Tenten e sürekli bakıyordu onu görünce dili tutuluyor konuşamıyordu.yarım saat ona baktıktan sonra ''Çok güzel olduğunu söylemiş miydim?Eee öö hadi Ramenleri sipariş ettirelim canım ''dedi ve 2 tane Ichiraku Ramen söyledi. | |
|
| |
TenTen
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Ara. 23, 2007 6:45 pm | |
| tenten dayanamaz nejinin dudağından öperek bayılır | |
|
| |
Hyuuga Neji
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Ara. 23, 2007 7:32 pm | |
| Neji Gülümser fakat Tenten in bayıldığını görüncee Hemen ayağa kalkar Bu sırada Ramenler Gelmiştir hemen oradam bulduğu su şişesini Tentenin üstünden aşşağı boşaltır.Ardından Ramenleri alıp masaya koyar ve Tenten'e dönerek ''Günaydın aşkım ,korkuttun beni ''der.Ve masaya oturup rameninden azıcık yer.Tekrar Tenten'e ''Şeyy..Ben bi teklifte bulunmuştum ama sen cevap vermedin çok aceleye gelmişti aynı teklifi şimdi yapıcam Benimle evlenir misin Tenten?''der ve yanağına hafif bir öpücük kondurur. | |
|
| |
TenTen
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Ara. 24, 2007 8:27 pm | |
| Tenten EVVET EVVET EVVET diye bağırarak Neji'nin boynuna atılır sonra EEEE yüzük nerede? diye sorar... | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Ara. 24, 2007 8:33 pm | |
| bii dakkaaa bi dakkaaa sen kimin kızıyla evlenion öyle? hea önce gel adam gibi bi konus bi tanıyalım nesin kimsin ne is yaparsın aylık gelirin ne kadar?? sonra adam akıllı baslık parasını ver...ozmann belkii veririm kızımı sna...... baslık parası:10000 ryo,5 öküz,3 at,7 koyun, 12 de tavuk hade bklm | |
|
| |
Orochimaru
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Ara. 24, 2007 9:06 pm | |
| BEYYYYY BEYYYYYYY SEN NAPTIGINI SANIYORSUN HANGİ YILDAYIZ BASLIK PARASI KOYUN KUZU İSTİYOSUN TARLAYI SATDA KENDIMIZE '''''LASTIK DON''''' ALALIM | |
|
| |
Hyuuga Neji
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Ara. 24, 2007 11:02 pm | |
| Out:Rp yi sikmeyin lan Gırgıra yazın ne yazcaksnız in:Neji Tentene gülümser ve ''Ah.. Aptal kafam !!''der ve Cebinden Tek Taş ı çıkartır ve Tenten in parmağına takar.''İnşallah beyenmişsindir hayatımın anlamı..''der ve ona bir öpücük daha kondurur.''Seni çok seviyorum Tenten..''der ve ona uzunca bir süre manalı manalı bakar. | |
|
| |
Uchiha Itachi
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Ara. 25, 2007 1:34 pm | |
| Bu mutlu anı bozmak istemezdim ama der itachi
sharingan der ve nejiye yumruk atar | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Ara. 25, 2007 5:21 pm | |
| - Uchiha Itachi demiş ki:
- Bu mutlu anı bozmak istemezdim ama der itachi
sharingan der ve nejiye yumruk atar Out:Birisi çıkıp savaş çıkarmasa şaşardım zaten Hep dövüs izliyoz birazda böle seyler izleselim dimi.Allah Allah... | |
|
| |
Hyuuga Neji
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Ara. 25, 2007 5:25 pm | |
| Neji Henge Yapar ve Kütüğe dönüşür Dükkanın Kapısının içinden girer.Tenten'e Döner ve ''Tenten..seni çok seviyorum tamam mı şimdi Henge yapıp kaç !!''dedi ve gözlerini kapadı.İçinden '' Konoha ve Tenten için''dedikten sonra ''Byakugan!'' deyip gözlerini açtı .''Uchiha Itachi burası Konoha nın merkezi Konoha Ormanında dövüşelim''dedi.Ve Henge yapıp kaçtı ormana gitti.Itachiyle daha önce hiç savaşmamıştı fakat Mangekyou Sharingan ını ve Genjutsu ustası olduğunu biliyordu.O kendisinden çok güçlüydü ve bir ihtimal bu savaşta ölebilirdi. | |
|
| |
TenTen
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Ara. 25, 2007 9:54 pm | |
| Tenten bu güzel anı rezil eden Itachi'ye küfür yağdırıp henge yaptı kaçtı...
out- Ne güzel mutlu mutlu yaşıycaktık pembe panjurlu evimiz olcaktı | |
|
| |
Uchiha Itachi
| Konu: Geri: Masa 1 Cuma Ara. 28, 2007 4:41 pm | |
| Out: birinin mutlulunu bozmak hoşuma gidio ya gidip evlerinde yaşasınlar bu olayları bende gitmem evlerine dışarda istediğim kadar alayına dalarım kardeşim rp değilmi bura:D | |
|
| |
TenTen
| |
| |
Orochimaru
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi Ara. 29, 2007 11:01 pm | |
| out: itachi olum seni varya bi araya alcaz
SEVGİ ÇEMBERİ YAPICAZ | |
|
| |
| Masa 1 | |