NarutoRP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NarutoRP

NarutoRP

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ormanın tepesi

+4
Hyuuga Neji
Orochimaru
Deidara
Tobi
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Orochimaru

Orochimaru

Ormanın tepesi - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:06 pm

minatonun vurdugu rasengan orochimaruyu hiç etkilemedi ve minatonun arkasından içinde geleni sövdü lol!
http://bloodofanime.forumup.com/
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:11 pm

out:Orochimaru Düzgün Rp yap Rasengan ı yiyip de Etkilenmeyen kim war be Mad iyi o zmn Itachi bana Tsukuyomi yapsın bende bana hiç bişey olmadı diyim olur mu lem öyle Ayrıca Rp sadece Sasuke den ibaret deil millete laf yetiştirceene veya LoL falan yapacaana Rp ve site adına adam gibi bişeyler yapmayı denesen tam süper olacak
Orochimaru

Orochimaru

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:14 pm

out: eee başka varmı dicen bişe ?
Tobi

Tobi

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:17 pm

out:
kahve lekesi limonla geçiyomuş bide
olm hakkaten yalnzı rasengan yiyip direk kalktın nese ya ztn neji savaş diildi adam gitti sonra herhangi bişi yok ya uzatmaylaım(cıkısa gelın XD lol! )

rp outta konusalım bu konuyu
Chris XiaN

Chris XiaN

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:17 pm

Out:Bana söyleyene bak..minatonun vurdugu rasengan orochimaruyu hiç etkilemedi ve minatonun arkasından içinde geleni sövdüRasengan bile seni etkilemediyse...En azından ben jutsularla kurtuluyordum..Maşallah sana isabet etti ama yinede birsey olmadı..Sövmeyi hiç saymıyorum bile... Very Happy
Orochimaru

Orochimaru

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 9:19 pm

out:eeeeee söyleyin başka varmı
Deidara

Deidara

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 1:35 am

out:ohooo tobi nie gidios daha dalga geççektim nejiyle

in:yolda giderken deidara tobiyi boğazlıyoru...lahnn karizmamı sıfır ettin sen kimsinde bni kucaına alıosn bn ne güsel yese kawarimiyle düsüp patlicaktım HMM:D:D:D:D:D
TenTen

TenTen

MesajKonu: Geri: Ormanın tepesi   Ormanın tepesi - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 4:54 pm

Tenten Anko'nun onu koyduğu yerden kalktı... Puf diye yok olup Neji'nin evine gitti.

Ormanın tepesi
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Ejderha Tepesi