NarutoRP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NarutoRP

NarutoRP

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ejderha Tepesi

3 posters
YazarMesaj
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 5:32 pm

Burası aşağıdan 900 metre yükseklikte bir tepe...Bir ejderhayı andırıyor.Bazıları buranın belirli bir saatte uçtuğunu söyler...

Chris su birikintisinden çıktı."Hokagemizi bekleyelim bakalım"diyip oturdu.
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 6:11 pm

Minato buraya çabuk gelmişti.Yaralarını kapatacak zaman bulamamıştı.Mavi gözlerini karşısındaki çocuğa dikti ve "Başlayalım bücür" dedi.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 6:14 pm

Out:HOCA SON KEZ SÖLÜYCEM BEN ÇOCUK DİİLİM.22 YAŞINDA YAĞIZ Bİ DELİKANLIYIM Very Happy

İn:"Wayy hokage!Bu yaşta buraya kadr gelebilmene şaşırdım.Hahahaha!Sen nasıl istersen!"Gardını aldı(el,ayak pozisyonunu değistirerek)"Başlayalım!"
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 6:26 pm

Minato için iş kolaydı.Bilinen tüm teknikleri yapabilen biriydi.Hemen gerekli el pozisyonlarını yaptı ve "Hieshin no jutsu" dedi.Birden yok oldu ve Rakibinin arkasında belirdi.Ellerini kaplan pozisyonuna getirdi ve rakibinin poposun dayayıp "Sennen Goroshi" diye bağırdı.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 6:43 pm

Hızla zıpladı ve hokagenin karsısına geçti.Sinirinden aynı kuduz köpek gibi hokageye bakıyor,dişlerini kırarcasına birbirine sürtüyordu.Bağırdı"GERİZEKALI BUNAK!BENİ HAFİFE ALMA!BU TEKNİĞİ ANCAK AKADEMİ ÖĞRENCİLERİ YER!ŞİMDİ SANA KENDİMİ GÖSTERECEĞİM!"

Out:Hieshin ne bah?

İn:"Kage Shuriken No Jutsu"Bağırdı ve sonra 5 adım hızla kosarak "KAGE BUNSHİN NO JUTSUdedi.10 klon hokageye doğru koşuyordu.Bu bir şaşırtma taktiğiydi.(Shurikenler önden,klonlar arkadan geliyor.)Klonların arasından Chris "Suiton Suiryuudan no Jutsudedi ve ejder klonların önünden hokageye doğru ilerledi...Chris içinden"Ejderhayı parçala ve kaybet hokage"dedi ve sırıttı
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 6:47 pm

Minato gülümsedi ve tekrar "Hieshin no jutsu" dedi.Yine kaybolmuştu ve tüm saldırılar boşa gitmişti.Minato yine rakibinin arkasında çıktı ve gerekli el hareketlerini yapıp "Suiton Daibakufu no Jutsu" dedi.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:04 pm

Out:Hieshin ne allah rızası için söle Very Happy

İn:Chris hokageye dönüp kahkaha attı ve saldırıdan kaçmadı.Su onu parçalarcasına aldı götürdü.Saldırının etkisi bittiğinde ortalıkta Chris yoktu.

Sudan yankılanan bir ses çıktı."Khahahahaha.Hokage planımı sana anlatacağım.Aslında o bir saldırı hamlesi değil şaşırtma hamlesiydi.Seni yenemeyeceğini adım gibi biliyordum.Ama 2 su elementi jutsusu etrafa yayıldı...Ben suyun içine girebiliyorum...Bu hem ninjutsu hemde su elementi (suiton)taktiği...Şimdi sıra bende"

Sudan çıkan 2 el hokagenin ayaklarını yakaladı.Chris"Suirou no Jutsu diye haykırdı.
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:14 pm

Minato son dakikada Kawarimi yaptı ve kurtuldu.Eğer sudaysa ona bir su hayvanı gerekecekti.Parmağını ısırarak kanattı ve el hareketlerini yapıp "Kuchiyose No Jutsu" dedi ve yere dokundu.Birden Gamabunta ortaya çıktı.Minato Gamabunta nın kafasındaydı.Şimdi ona bir koruma gerekliydi.Yeniden el hareketlerini yaptı ve "Ninpou, Gamaguchi Shibari" dedi.Birden ortalıktan yok oldu.Gamabunta nın midesindeydi.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:29 pm

Ejder Tepesi havalandı ve 100 metre kadar yükseğe çıktı.Gamabuntanın ağırlığından yavaş yavaş çatlamaya başladı.Chris sudan yavaşça çıktı.Gamabuntaya korkulu gözlerle baktı.Korkusu gamabunta değildi.Ejderha tepesi yıkılırsa ikisininde yaralanmadan kurtulması zor bir ihtimaldi ve tepe gittikçe yükseliyordu.

Olabildiğince bağırarak"HOKAGEEE!BİR SUMMONİNG JUTSUYU BÖYLE BİR YERDE KULLANMAK APTALLIK OLUR!SENİN GAMABUNTANI YENEBİLİRİM.AMA BUNU HEMEN YAPAMAZSAM BURASI YIKILIR VE SONUCU FELAKET OLABLİR.TABİİ UÇMAYI BİLMİYORSAN."

Chris tekrar suya battı ve gamabuntanın arkasında çıktı.Üstüne bindi ve sırtına tırmandı.Büyük bir sıçrayış yaptı.Sırtını delmek ve içine girmek için Katanasını belinden çıkardı ve büyük bir şiddetle soktu.

Out:Hieshin? Very Happy
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:35 pm

out :teleport ve sadece Minato yapabilio Laughing

in:Gamabunta bunu yutacak değildi.Dilini çıkardı ve çocuğun elini sarıp onu yere vurdu.Minato nun amacı burayı yıkmaktı.Ne de olsa Gamabunta nın midesinde olduğu için ona birşey olmayacaktı.
Orochimaru

Orochimaru

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:37 pm

SADECE OUT:CHİRİS K.BAKMA AMA SEN KENDİNİ ÇOK Bİ ŞEYE ZANNEDİON YA YOK BÖLE YAPTIN KURTULDUN ŞÖLE YAPTUN KURTULDUN HİÇ İNANDIRICI OLMUYO YA İNANDIRICI RASENGAN VURSUN YARALAN KAC BİR ŞEY YAP
http://bloodofanime.forumup.com/
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:53 pm

out:Gamabunta kaç metre yüksekliğe dayanabilir.Çok yüksekten düserse yokolur.

İn:Yere vurduğunda yokoldu.Bu bir klondu."Peki hokage o halde zor adamı oynayacağım."

Tajyuu Kage Bunshin No Jutsu...Suyun içinden sürekli klonlar çıkıp gamabuntayı sarıp sarmaladı.Üstlerindede bir kağıda yazılı bomba vardı...(İsmini hatırlamıyorum.Seali yapınca kağıt bomba gibi patlıyor.)Chris ardından tek el hareketini yaptı ve tüm bombalar birden patladı.Chris içinden"Gamabuntanın sonu.Hmhmhm"diye gülümsedi.

Out:Çocuk değilim -_-'
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:56 pm

Orochimaru demiş ki:
SADECE OUT:CHİRİS K.BAKMA AMA SEN KENDİNİ ÇOK Bİ ŞEYE ZANNEDİON YA YOK BÖLE YAPTIN KURTULDUN ŞÖLE YAPTUN KURTULDUN HİÇ İNANDIRICI OLMUYO YA İNANDIRICI RASENGAN VURSUN YARALAN KAC BİR ŞEY YAP

Out:Sen kendi rpne bak orochi.Gerekli imkanlarım varsa tabiiki kullanabilirim jutsularımı.Kullanmam suçmu?Örnek gösterebilirsin.Zaten kaç kere kurtuldum ki?!Her vuruşunda isabet etse ohoo...hokageyle savaşıoz burda.Mefta oluruz
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:58 pm

out:kesin lan Mad senden yas
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 7:59 pm

Namikaze Minato demiş ki:
out:kesin lan Mad senden yas

Yastım pale bounce
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:13 pm

Minato son anda Hieshin yaptı.Çocuğu öldürmek istemiyordu.Çocuğun arkasında belirdi.Bu sefer hata olmayacaktı.Elinde Rasengan vardı.Rasengan ı rakibine vurdu ve "Rasengan" diye bağırdı.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:20 pm

OUT:CHRİS ÇOCUK DEĞİL.22 YAŞINDA.EŞŞEK KADAR OLMUŞ HALA ÇOCUK DİOSUN Twisted Evil

İn:Işınlanma tekniğini gamabuntanın midesinde yaptığı için Hokageyi göremeyen Chris hokageyi farketti ve arkasına döndü.Ama vakit yoktu.Midesine yediği rasengan onu 15 metre kadar uzağa fırlattı.
"Argh.....Kha,kha,kha(öksürmeyle beraber kan çıktığı için böyle bir ses çıkıyor"Ağzından kanlar boşalıyordu."Ho-ka-ge"kısık bir sesle onu çağırmaya çalıştı.
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:22 pm

Minato rakibinin bu zayıf halinden yararlandı ve hızlıca koşmaya başladı.Bir ara yok oldu ve rakibinin arkasında belirdi.Hemen Konoha Gouriki Senpuu saldırısını ona yaptı.
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:38 pm

Namikaze Minato demiş ki:
Minato rakibinin bu zayıf halinden yararlandı ve hızlıca koşmaya başladı.Bir ara yok oldu ve rakibinin arkasında belirdi.Hemen Konoha Gouriki Senpuu saldırısını ona yaptı.

Out:İnsaf Very Happy Ayrıca yerde yatıyodu.Arkasında beliremezsin.Üstten geliyor diyelim Smile

İn: Chris ona doğru gelen büyük hızda tekmeyi zor görebildi.Nemli ortamdan dolayı gözü yaşlandı.Gördüğünde aniden kavarimi yaptı ve bir kütük oldu.50 metre uzağında belirdi.Kanayan yerini eliyle tutuyor ve kambur bir şekilde duruyordu.Hokage...Gerçekten güçlüymüşsün...Ayrıca zeki...Seninle savaşımı sonra yapacağım. içinden söyledi.Konuşacak hali olmadığı için eliyle bay bay şeklinde bir hareket yaptı ve suya battı.

Sesi suda yankılandı.Ho-kage...Bana birşeyi hatırlattın...Asla rakibini hafife almamalısın...Rasenganını farkedemedim...Sanırım birkaç kemiğim kırıldı...Dövüşebilirdim..Ama hokageye karsı yaralı olarak dövüsmemin sakıncalı olacağını düsünüyorum...Hokage...Takımım toplanıyor.Bu takımı yakında duyacaksın.Yakın arkadasların ölecek.Konohanın insanları ölecek...Herneyse..Bir dahaki savaşımız sen ölmezsen uzun zaman sonra olacak.O zaman öleceksin.Çünkü tüm tekniklerimi kullanacağım.Summoning Jutsu dahil...O çok tehlikelidir...Elveda...
Namikaze Minato

Namikaze Minato

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:41 pm

Minato da "Seni beklice bücür" dedi.Sonra da bir sis bulutuyla yok oldu.
Orochimaru

Orochimaru

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:43 pm

out:ben sana jutsu yapma demiyorum inandırıcı olmuyo abartarak yazıyosun herşeyi
Chris XiaN

Chris XiaN

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:45 pm

Orochimaru demiş ki:
out:ben sana jutsu yapma demiyorum inandırıcı olmuyo abartarak yazıyosun herşeyi

Örnek ver ama pmden ver.Burası yeri diil
Orochimaru

Orochimaru

Ejderha Tepesi Empty
MesajKonu: Geri: Ejderha Tepesi   Ejderha Tepesi Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 8:48 pm

OUT:tmm tmm k.bakmayın herkezden özür diliyorum konuyu dagıttım siz vs ye dewam

Ejderha Tepesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-