| Deidara vs Chris | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chris XiaN
| Konu: Deidara vs Chris Çarş. Ara. 26, 2007 7:34 pm | |
| Sıra deidaradaydı...Byagukan ve Sharingana devam edebilirsiniz arkadaşlar.Özür dilerim...Devam etmezseniz dahada üzülücem | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Perş. Ara. 27, 2007 5:29 pm | |
| deidara havada iken hemen jutsularını yaptı ve c2 yi hazırladı hemen c2 sinin ağzından chris e bir ejderha yolladı arkasından ise örümcekleri yolladı | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 4:53 pm | |
| Deidara o nası bi saldırı öyle ya:D Anlamadım:S Anlatırmısın pls :Out | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 4:59 pm | |
| c2 bi ejderha ve ağzından kocaman bombalar yolluo dei dei temeee:D nin en güçlü 2. saldırısı az chakra harcıyor | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 5:49 pm | |
| Out:Ah şu bombalar ) Bombalar ağacın üstünde zıplayan Chrise çarpmıştı ve şiddetli bir patlama oluştu.Ama bu sadece bir klondu.Chris bu klonun yavaş hareket etmesini,deidaranın ona saldırmasını ve şaşırmasını istiyordu. Şu anda deidaranın uçma yeteneği ona karşı bir dezavantajdı.Bombaları hafif görsede deidara uçtuğu için sadece savunma yapabilmisti.Summoning ini çıkarmayı düşündü ama henüz Chakrası neredeyse fulldü ve biraz daha bekleme kararı aldı. Ağaçtan yere indi.Chakrasını ayağında toplayarak dev bir sıçrayış yaptı ve uçan kuşun yüksekliğine çıkmaya çalıştı.(Tabii olmadı ama çıkabildiği kadar. ) Zaten gereğide yoktu Belinden katanasını çıkardı ve Konoha Style Dance of The Crescent Moon dedi.Birden bire aşağıdayken yükselti ve deidaranın çevresinden görülemez bir hızda yokoldu.Sonra arkasından çıkarak kılıcını deidaraya savurdu.Bu tekniğin şu durumda en doğru yer olduğunu biliyordu ve kaçma ihtimali çok düşüktü... | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 6:22 pm | |
| deidara chrisin güçlü bir rakip olduunu iiki tahmin ettim diyordu içinden... o bombasıyla uurasırken chrisi biraz geç farketmisti kawarimi yapamazdı hemen geri çekilmeye çalıstı fakat dikkatsizliğinin bedelini arkadan sırtının kenarını parçalayarak çıkan bir kılıcın verdiği acıyla ödedi... şimdi çok sinirlenmisti hemen yeni bir kus yarattı yukarı uçtu yeterince yüksekliğe çıktı artık ona yetisemezdi ve chrisin üstünde durduğu ejderi katu layarak patlattı fakat bu saldırıdan kurtulabilirdi chris her ihtimale karsıher tarafa c1 jutsusunu(birr sürü patlayan yaratık çıkarıo minik minik bunnar sana saplanıp patlıolar)serpti ve beklemeye basladı | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 7:23 pm | |
| Edit:Ben ejderhada değildim yalnız deiciğim.
İn:Chris onu öldüremediği için sinirlendi ve siniri yüzünden yerde bulunan küçük boyuttaki böcekleri zor gördü.Aşağı düştüğünde bu böcekler hızla Chrise yapışmaya çalıştı.Esnek hareketlerle kaçmaya çalışan Chris sonunda Katon goukakyou no Jutsu tekniğini yaparak onları yoketti.Ama arkada başka bir böceğin olduğunu bilmiyordu.Bu onun sol bacağına yapıştı ve orada patladı.Telaştan kawarimi yapamamıştı.
Hafif bir acı sesi çıkardı.Ciddi bir yara almıştı ve bu yüzden topallayarak yürüyebiliyordu."Bu akatsukiyi yenmek düşündüğüm kadar kolay olmayacak anlaşılan "dedi.
Çok yüksekte olduğu için ona yetişemezdi.Biliyorduki sürekli bombalı saldırılar yapacaktı.Bu yüzden Summoning e mecbur kaldı.Bunu yapmak istemiyordu.Ama mecburdu.
Sessiz ve acıklı bir ses tonuyla "Üzgünüm ares(köpeği)"dedi.Gözünden bir damla yaş aktı.Cebinden bir parşomen çıkardı.Parmağını ısırarak kanattı ve oraya kendi ismini yazdı.Böylece kontratı imzalamış oldu.
Bu Summoning i istememesinin nedeni hayvanının kendi köpeği ares olacağıydı.O parşomene ismini yazdığında ares ölecekti.Çünkü yapabilmesi için ruhu lazımdı.Bir süre Aresle eski anılarını hatırladı.Biraz pişmandı...Ama buna kendini mecbur hissediyordu...
Birden parşomenden yazılar akarak Chrisin gözüne geçti.Acıdan haykırıyordu.İnanılmaz bir acıydı bu.İstesede bayılamıyordu.Bir an sustu.Gözünü açtı.Gözünde ilginç semboller vardı.Bağırdı Kuchiyose no Jutsu...
Yer sarsılıyordu.Şiddetli bir deprem gibiydi.Chris Deidaraya öldürecek gibi bakarak"Bugün senin ölüm günün"dedi.Sesi sanki aynı anda 10 insan konusuyor gbi çıkıyordu. Yeri dev bir köpek parçalayarak yukarı zıpladı.Tekrar havadan yere indiğinde.İkinci bir deprem oldu.Chris tek ayağına chakra toplayarak köpeğe tırmandı.Artık Deidaraya yetismesi çok kolaydı.Çünkü köpek dev gibiydi.
Ares(summoningin ismi) konusabiliyordu artık."Chris...Lanet olsun.Beni öldürdünmü?!Pislik herif.Önce beni terk ettin.Şimdide sıradan bir itmişim gibi beni öldürdün.Neden,NEDEN?!" Chris "Ben...Ben...Akatsukinin kara listesindeydim.Onları öldürmek istiyordum.Herşeyden çok.Bu yüzden Konohadan ayrıldım.Ama annem ve babamın sana bakacağını sanıyordum.Sen benim dostumdun çünkü..." Ares"Annen ve babanı Akatsukiler öldürdü.Bunu yapan Tsureiydi.Nasıl bu kadar şapşal olabildin?!" Chris"..........B-Ben...Lanet olsun..Üzgünüm ares...Herşey için.Seni öldürdüm.Ama sen benim yaşadığım müddetçe yaşayacaksın.Hatta benden sonrada yaşayacaksın.Bu summoning i öğrenenler seni yaşatacak..Zaten çok yaşlıydın.Senin bedenini öldürdüm.Ama bu sayede seni sonsuza dek yaşatabileceğimi düşündüm.Bunu senin için yaptım."Artık gözyaşları sele dönüşmüştü. Ares:"......Chris...Bu söylediklerine inanıyorum dostum.Şimdi beraber Akatsukileri haklayabiliriz.İlk olarak şu uçan aptaldan başlayalım..."
Ares zıpladı ve sonra pençelerini çıkararak deidaraya savurdu. | |
|
| |
Orochimaru
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 7:25 pm | |
| out:CHRİS SANA HASTAYIM YA HİÇ ÜŞENMEDEN BÖLE YAZIYORSUN VALLA AYAKTA ALKISLARIM SENI (sana bi ödül verelim) | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 7:43 pm | |
| - Orochimaru demiş ki:
- out:CHRİS SANA HASTAYIM YA HİÇ ÜŞENMEDEN BÖLE YAZIYORSUN VALLA AYAKTA ALKISLARIM SENI (sana bi ödül verelim)
Out:Gaza gelip yazdım orochiciğim valla bende şaşırdım destan gibi olmuş | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:11 pm | |
| out:abi gözlerim yasardı simdi bnm yasdıklarım bayağı bi bos kalcak ama naapalım snnkide yetenek yani in:deidara ne olduunu anlamamıstı??ne die bi summon çıkardı?ve nie ağlıyor?çık abi yukarı yer bu köpek beni derken köpek deidaranın üstüne atladı.hayvan çok büyük olduu için hantaldı deidara kaçmayı basardı yukarı çıktı çooook yukarı ve sol gözündeki kamerayla köpeği izledi "artık buna mecburum"dedi ve c4 jutsusunu hazırladı(c4:deidara bi klonunu yaratıo klon patladığı zaman etrafa milyonlarca küçük bomba yayılıor.görünmez tabi bu bombalar ve kulaından fln içeri girip içten patlıolar tek kaçıs yolu sharingan,byakugan ,rinnegan gibi göz tekniklerinden birine sahip olmak..........)ve yolladı simdi ne yapacaksın chris efendi diyordu içinden
out:orda bn snn üstüne bindii ejderi diodm bana kılıç soktun ya... | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:33 pm | |
| Deidara havada patladı ve sayılamayacak miktarda bomba havada oluştu.Ares"SIKI TUTUN CHRİS"dedi ve dev kuyruğunu çevresindeki bombalara vurarak onları geri çevirmeye çalıştı.Bazı bombalar direk kuyruğunda patlıyor,bazıları deidaraya doğru geri sekiyor,bazılarıysa Aresin çevresinde patlıyordu.Ares Chris için dayanmaya çalışıyordu ama patlayan bombalar onu kan içinde bıraktı.Dişlerini sıktı ve bitene kadar dayanmaya çalıştı.Chris ise az kalsın düşüyordu.Ares"Chris şimdi daha sıkı tutunmalısın. "dedi.Arestin vücudundan gümüş renkte bir chakra çıktı.Dişleri büyüdü ve sivrileşti.Tüyleri kalktı ve sivrileşti ve pençeleri dahada çıktı.Kurt gibi uludu ve bir ulumayla 50 metrelik bir alan ı darmadağın etti.Ares:"TUTUN"dedi.Çok hızlanmıştı.Zıpladı ve kendi etrafında döndü havada.O kadar hızlı dönüyorduki bir matkap ucu gibiydi.(Akamarunun saldırısına benziyor ama bu daha büyük bi köpek:)tek farkı o) Deidaraya dönerek saldırıya geçti...Kaçabileceğini düşünerek sürekli bunu tekrarladı. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:35 pm | |
| Out:Deidara nasıl olduda saldırı m ise yaramadı deme.Çünkü bu onun son Chakrasıydı.Saldıırn etkisini gösterdi.Bu saldırısı bitince puf olucak Ama kaçman çok zor.İnanılmaz hızlı bir hamledir... | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:39 pm | |
| abi yalnz o bombaları göremio veya bombalar ona çarpıp patlamıoki bombalar görünmez yasdım orada istersen sen mangada bi oku deidara vs sasukeyi hea? o bombalar snn ağzından burnundan girdiler suan yani buna bi önlem almadın bnde bunu fırsat biliorm ve KATSU diorm içindeki milyarlarca küçük bomba patladı öldün???!!!
En son tarafından Cuma Ara. 28, 2007 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:40 pm | |
| Drew katanası sırtında ağacın bir dalından diğerine hızla zıplıyordu.Abisinin buralarda olması gerektiğini düşünüyordu zıplarken birden ağaçların sallanmaya başladığını hissetti.Ne olduğunu anlayamadan kocaman bir köpek gördü biraz yaklaşınca Ares olduğunu anladı.Kafası karışmıştı o biraz önce ölmüştü ve Drew onu gömmüştü,zıplarken kafasını kaşıdı ama hiç durmadan devam ediyordu.Köpeğe yaklaştıkca orada yukarıda bir başkasının daha olduğunu gördü.Adam uçuyordu Drew katanasını daha çıkarmamıştı sonunda yanlarına gelmişti ama orada Ares'in biraz daha değiştiğini gördü dişleri sivrileşmiş ve pençeleri çıkmıştı.Chakrasını ayaklarına yönlendirdi ve köpeğin en üst tarafına doğru üzerinden tırmanmaya başladı zorlansada birkaç dakika sonra yukarıya varmıştı.Abisinin halini görünce hemen yanına gitti ve "abi yardım etmeye geldim" dedi ve katanasını çıkarıp saldırı pozisyonunda bekledi etrafdaki küçük kağıtların ona doğru geldiğini görünce köpeğin üstünde koşarak onlardan kaçmaya çalıştı ama onlar çok hızlıydı tek yaptığı şey köpeğin her yerini chakrasını ayaklarına yönlendirerek kaçmak oldu. | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:43 pm | |
| drew abi sen nie geldin c4 garuda var sende ölecen:S out: bu ne yaa toplu katliam:S | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:45 pm | |
| hazır sölemisken patlattıımda doğal olarak snn aresde ölüo.....yok oluosunus daha doğrusu dünyadan siliniosunus moleküllerinise ayrılıosunus ben annatamam vsye bakın annarsınıs............... | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:49 pm | |
| rp out: ya biliyorum da yapıcak birşey yok abim sonuçta zaten ben kakashi nin karekterini istiyorum adam online olmuyo hiç o olsaydım bak nasıl kaçmıştım | |
|
| |
Deidara
| |
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:52 pm | |
| Pardon bilmiyordum.O halde ben son msjımı saymayın yeni msj yazcam.Drew sende kaçma ben bakıcam çaresine tekniğim var...Hokagede yaramıştı.. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| |
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:54 pm | |
| abi bildiim kadarıyla öle bi olay yok öldün sen yinede bis bi admine danısalım:S | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 8:55 pm | |
| hatırlıorm da sen yapmadın iste yani bnm jutsumu direk yedin parçalandın deistirememen gerekio bnce............
pardon drewi chris sandımda:D:D | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 9:02 pm | |
| Deidara patladı.Görünmeyecek küçüklükte bombalar çıktı.Aresin diğer köpekler gibi duyma,koku alma,hissetme özellikleri çok iyiydi.Yaklaşan tehlikeyi anladı.Ares"Chris kaçmalısın.Birşey yaklaşıyor...Hatta birçok şey.."...Chris hiçbirşey görmüyordu içinden"Ne?!"dedi.Ares"ACELE ET"... Chris aresin üstünden yere doğru balıklama atladı.Drew bekle dedi.Düşeceği yere Suiton Suiryuudan no Jutsu dedi ve önünde küçük boyutlu bir ejder oluşturdu.Ejder yere çarpınca dağıldı ve etraf hep su oldu.Chris yere düşerken hand seal yaptı drewi tuttu ve suya daldılar ve ortamdan ayrıldılar.
(Bu teknik oyuna basladığımdan beri kullandığım bir teknik yalnız sadece Chris yapabiliyor.Suyu kullanarak kendini baska bir yere teleport edebiliyor.)
Evin önündeki bir su birikintisinden çıktılar.Chris"Lanet olsun Drew.Bunu bir daha yapma!Senin ölmeni istemiyorum!!"dedi...Gözündeki ilginç semboller gitmisti.Bu Aresin yokolduğu anlamına geliyordu... | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 9:04 pm | |
| - Deidara demiş ki:
- hatırlıorm da sen yapmadın iste yani bnm jutsumu direk yedin parçalandın deistirememen gerekio bnce............
pardon drewi chris sandımda:D:D Elimde kaçmak için tekniğim varken neden öleyim? | |
|
| |
Deidara
| Konu: Geri: Deidara vs Chris Cuma Ara. 28, 2007 9:04 pm | |
| abi deistiremessin bence mesajını öldünüs ikinisde yani ööle olsaydı kisamede ölmesdi olurmu canım öldükten sonra deistirmek jutsumu bilmen gerekiordu bilmesende açıklamıstı yani.....öldün!! | |
|
| |
| Deidara vs Chris | |
|