NarutoRP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NarutoRP

NarutoRP

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sharingan Vs Byakugan

5 posters
YazarMesaj
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

Sharingan Vs Byakugan Empty
MesajKonu: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 5:40 pm

Neji buraya gelmişti.Açıkçası Uchiha Itachiden biraz çekiniyordu.bir .Narutonun Anlattığı kadarıyla Çok mütiş saldırıları vardı.Neji çok dikkatli olması gerektiğini biliyordu.Kendini motive etmek için sürekli ''Tenten için savaş!!''dedi ve daha yeni taktığı nişan yüzüklerinden kendisininkini düzeltti.Yumruğunu sıktı.Ardından Stratejisini kurmaya başladı.Deidaraya Yaptığı Taktiğin benzeri yapmayı Planlıyordu.Savaş Alanının Etrafındaki Ağçlara Kunailer Yerleştirdikten sonra Onları Gene iplerle Tutturdu Fakat Patlayan Parşömenleri harcamak istemiyordu.Başlangıç için azıcık Malzeme kullanarak Küçük çaplı bir saldırı yapacaktı. Tek saldırısı Buydu.Uchiha Itachiyi Elinde Kunai çevirerek Beklemey başladı.Tabi Byakugan ı açık olarak Smile

Out-Ölecem lan galiba Very Happy:D
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 4:45 pm

out: arkadaşlar affınızı diliyorum çok özür dilerim performas ödevleri progeler sonra sınavlar fln birbirine girdi ondan Laughing veli miz gelince yüzü aşada dönmesin die hepsi No merak etmeyin sıklıkla giricem artık isterseniz banada laf sokuşturmayın Suspect What a Face

in:itachi nejinin arkasında belir öyle bir yumruk attıki kendi ağızı açık kaldı Very Happy
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 8:34 pm

Neji ,Byakugan ı Sayesinde Itachinin Yumruğunu Tuttu.Ve Arkasını hızlıca dönüp Kolunu kıvırdı.Ve Sırtına doğru Bir Gentle fist hamlesi yaptı ve onu tuzak kurduğu yere doğru fırlattı.Ağaçlara doğru Kunaileri fırlattı ve ardından Kunailer Itachiye doğru gitmeye başladı .Itachi Gentle Fist i yediği için Kunailerden Kaçması zor olacaktı.Ona doğru baktı ve''Bana yakın temasta bulunma Uchiha Itachi..''dedi .

out:Olum bu ne la Yakın temas Very Happy puhahaha
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 10:19 pm

İtachi havada süzülür ve bir anda

SHARİNGAN

der ve gözünü açar

Sharingan Vs Byakugan Sharingan-itachi

Ve yere iner kuanileri görür

ve patttttt affraid kuaniler itachiye çarpar itachi yere düşer ve pufffff affraid kawirimi jutsu affraid

o bir odundu itachi bir ağacın tepesindeydi ve kimse onu fark etmiyodu

evet seni küçüksemişim dedi itachi beni fırlata bildin bunu başara bilceğini sanmıyodum

ve itachi

Katon,Housenka!!!!
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 5:51 pm

Neji Itachiye gülümsedi ve ''Hakke Shou Kaiten!!''dedi ve chakra kalkanıyla dönerek Housenkayı Itachiye yolladı.ardından bi anda Itachinin arkasına geçti.''Bunshin No jutsu''dedi ve 2 klon Itachiyi ellerinden tuttu Jutsu yapamsın diye Housenkadan kaçması biraz zor olacaktı.
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePtsi Ara. 31, 2007 11:39 pm

İtachi bir genin değildi veya chunin veya jounin ... devamı var işte:D o s-seviyesi bir suçluydu bu hareketler onun için çocuk oyncağıydı

Tsukuyomai no jutsu yaptı

neji kendini bir anda bi yere bağlı olarak gördü itachi ona bi katana soktu ve neji çığlıklar atıyordu

sonra ikitane itachi oldu ve ikiside nejiye kılıç soktu hala neji bağrıyordu ve deriin derin nefes alıyordu

sonra iki tane neji oldu nejiler bir birlerini gördü birine katana sokunca öbürününde canı acıyordu

itachi katanayı çok derine soktu artık nejinin göz damarları gözüküyordu belkide hayatında böyle bir acı daha önce yaşamadı

sonra etrafta sürüsüyle neji belirdi vesonra hepsi kayboldu 1 tanesi hariç koskoca karanlıkta tekti ve biryere bağlıydı tahmnimce çok umutsuzdu ve derin derin nefes alıyordu

ve etrafta 100lerce 1000 lerce itachi belirdi

ve sözleri şunlardı

-71 saat 59 dakika 59 saniye

ve bu itachiler katanaları köküne kadar sapladı

ve hayatımda böyle çığlık görmemişti itachi neji çatlıyacak gibiydi

nejinin son gördüğü 3.seviye sharingandı

ve o karanlık ortam gitti herşey eski haline döndü neji hali hiçte iyi gözükmüyordu derin derin nefes alıyordu

Out:Kardeşim sakın yanlış anlama seni kontrol etmiyorum hareketi anlatıyorum bu dediklerimin hepsi olmak zorunda Twisted Evil itachi böyle bi adam işte abi Twisted Evil
Deidara

Deidara

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePerş. Ocak 03, 2008 5:17 pm

out:abi bisi söylicemde sende sana karıstıımı sanma ama adam geldiinde bu hareketi saymicaktır iice okudum ve sunu farkettim; sen tsukiyomiyi göz teması kurmadan yapmıssın yapamassın kurduysan bile clonla kumussun neji kaçtı clona tsukiyomi yapamassın itachiyi biraz daha öörenmei umar ve ii günler dilerim
Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeCuma Ocak 04, 2008 8:12 pm

rp out: sanırım arkadaş kakashi ile itachinin karşılaştığı bölümü izlemiş Very Happy ordada kakashi sakın göz teması kurmayın diyodu sharingan olmayanları etkiliyo bu hareket ve göz teması kesinlikle lazım Very Happy
http://narutoonline.myphpbb.eu
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimeC.tesi Ocak 05, 2008 12:46 am

Itachi nin Tsukuyomisi boşa gitmişti çünkü Göz teması yoktu ve yaptığı şey de Neji nin klonuydu.Goukakyou no jutsu Itachiye Çarptı ve Çarpmadan yararlanarak.Neji Yüksek hız yaparak Itachinin ağacının altına kadar geldi ve Havaya zıplayıp onu saliseler içinde alanına alıp Hafif göğsüne parmak vurdu ve Itachi havada asılı Kaldı ardından ''Hakke Hasangekiiii!!''deyip Neji ölümcül vuruşunu yaptı.

out-Bu jutsu Rakibi öldürüyo Very Happy:D yani Itachi mefta Genjutsu yapacağınıda belirtmediğin için hamlede yapamaasssın bu yüzden Itachi öldü Very Happy
Deidara

Deidara

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 1:16 pm

out:sallama lan ben kurtulmustum bundan:Dama çabucak kaçmam gerekio cancel fln yapcak chakran flnda yok yane bn balına kurtulmustum itachinin kurtulması bayaa zor:D
Tobi

Tobi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:41 pm

out: itachiden bahsediyoruz beyler adam parmagı ile bile genjutsu yapıo zaten itachi taijutsu clanından olmasa bile itachinin taijutsu kabileyitide fena bişi sharinganla hele
ya itachi ne zaman gerçekki adam paso genjutsu yapıo sırf bu yüzden mangaları okurken ona çok laf ediyorum
Hyuuga Neji

Hyuuga Neji

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePaz Ocak 06, 2008 7:59 pm

iyi de adam hem Tsukuyomi yaptı chakranın tamamını yedi hem de Goukakyou dan etkilendi adamda genjutsu yapıcak hal bile kalmadığından dolayı Very Happy:D Very Happy
Tobi

Tobi

MesajKonu: Geri: Sharingan Vs Byakugan   Sharingan Vs Byakugan Icon_minitimePtsi Ocak 07, 2008 8:20 pm

out: itachi abi bu %30 lu payı cıkar =Pb hafta sonu bende saldırcam artık bıktım ya bu neyazdıgım emsajlara konuscak admada gelmıo gıtcem dalcam

Sharingan Vs Byakugan
1 sayfadaki 1 sayfası