| Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chris XiaN
| Konu: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 6:40 pm | |
| Chris Drewi buraya getirdi."Dediğim gibi ilk olarak ayağında Chakra toplamayı öğreneceksin.Bana kalırsa bunu çabucak çözersin.Şimdi anlatıyorum.İlk olarak pozisyonunu almalısın"
Chris ona pozisyonu gösterdi.(Ellerini filan işte)"Sonra konsantre ol ve içindeki Chakra akışını hisset ve bu akışı ayağına yönlendir."parmağıyla oldukça uzun bir ağacı işaret etti."Kontrolünü kaybetmeden bu ağacın en tepesine çık.Hepsi bu kadar.Bu antreman ilk yapacak biri için zor olabilir.Sakın umutsuzluğa kapılma."dedi ve geri çekilip ,drewin yapmasını bekledi. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 6:49 pm | |
| Drew abisinin dediklerini dinledi ve hemen ellerini kaplan pozisyonuna getirdi.Vücudundaki chakrayı hissetmeye çalışıyordu bunu başarmalıydı çünkü sonunda çok güzel bir ödül alıcaktı.Biraz daha konsantre oldu,artık chakrayı hissediyordu bütün chakrasını ayaklarına doğru yollamaya çalıştı.Daha sonra ağaca doğru hızla koştu ve en üstüne çıkmaya çalıştı. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 6:55 pm | |
| Out:DM ligi ben yapacağım İn:Drewin en üste çıkmasına sadece 0.7 metre kala chakra kontrolünü yitirdi ve aşağı düşerken Chris onu tuttu.Ayağa kaldırdı ve " İlk denemeye göre gayet başarılıydın.Ben bile ilk denememde bu kadarını yapamamıştım.Eminim birazdaha odaklanırsan başaracaksın.Hadi bakalım.Dedi ve tekrar Drewi izlemeye başladı. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 6:59 pm | |
| rp out: biliyorum o yüzden sana bıraktım Drew sonunda ulaştığını sandığı anda birden chakra kontrolünü kaybetti ve aşağıya doğru düşmeye başlamıştı.Hızla yere çakılmak üzere gidiyordu,birden oradaki dallardan tutanarak aşağıya biraz daha yavaş inebileceğini düşündü tam uygulayacağı zaman birisi onu tuttu ve yere indirdi.Drew bunun abisi olduğunu anladı.Yere indiklerinde elini yeniden kaplan pozisyonuna getirdi sonuna kadar gelip yere düşmesi moralini bozmamıştı onu daha da hırslandırmıştı.Yeniden chakrasını yönlendirdi ve ağacın zirvesine doğru koşmaya çalıştı. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:07 pm | |
| Drew 2.sinde ayağında daha fazla chakra toplamayı başardı.Hızla ağaca koşup tırmandı.Bu sefer başarmıştı.Chris başarmasına çok sevindi ve ağacın tepesindeki Drewe seslendi "BAŞARDIN KARDEŞİM!SÜPERSİN!ŞİMDİ SANA VERDİĞİM SÖZÜ TUTACAĞIM" dedi. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:11 pm | |
| Drew sonunda ağacın tepesindeydi oradan herşey çok küçük gözüküyordu ilk defa bir ninja antremanını bitirmişti.O da aynı abisi gibi çok mutlu olmuştu "SENİN SAYENDE BAŞARDIM ABİ..." dedi ve ağacın sırayla aşağa kadar olan dallarına sıçrayarak aşağıya inmeye çalıştı. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:25 pm | |
| Aşağı indi.... Chris"Peki bu antremanı senin Chakra kontrolünü sağlamanı güçlendirmek için yaptım.Chakra kontrolünü yeterince sağlayamayan bir ninja üst seviye jutsuları yapamaz.Örneğin şimdi sana öğreteceğim Katon Goukakyuu tekniğini bu antremanı tamamlayamasaydın yapamazdın.Herneyse lafı uzatmayacağım.Hemen tekniğe geçelim.Şimdi sana göstereceğim sealleri yapacaksın".dedi ve pozisyon alarak başladı
Yılan kaplan maymun domuz at kaplan seallerini yaptı ve haykırdı "KATON GOUKAKYUU NO JUTSU"...Alev topları çıkarak önündeki büyük bir toprak alanı deldi."Evet,şimdi sıra sende kardeşim"... | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:29 pm | |
| Drew bu tekniği çok sevmişti ama fazla belli etmemeye çalıştı.Abisinin gösterdiklerini büyük bir dikkatle izledi ve hemen o da biraz konsantre olduktan sonra sırayla Yılan kaplan maymun domuz at kaplan seallarını yaptı ve baş parmağıyla işaret parmağını birleştirip elini ağzına götürdü,hiç beklemeden üfledi... | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:35 pm | |
| Drew yapmayı başarmıştı ama küçük alev çıktı.Chris "Hmm..Aferim.Kendin burada çalışmaya devam et.Benim bir işim var.Çalışman bitince eve gelirsin.Hadi bakalım kolay gelsin.Giderken elini kaldırdı ve görüşürüz dedi. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) Paz Ara. 23, 2007 7:46 pm | |
| Drew başarmıştı ama küçük bir alev çıktığı için fazla bir alanı etkilemememişti.Bunu sürekli denemesi lazımdı gerçekten işine yarayabilecek bir taktik öğrenmişti onuda bu kadar alt seviyede tutamazdı.Yeniden ellerini sırayla Yılan kaplan maymun domuz at kaplan seallarını yaptı ve baş parmağıyla işaret parmağını birleştirip elini ağzına götürdü,hiç beklemeden üfledi.Ama şimdi sadece biraz daha büyük bir alev çıkmıştı.Drew bununlada yetinmek istemiyordu bu sefer bütün chakrasını büyük bir konsantrasyonla toplamıştı sırayla Yılan kaplan maymun domuz at kaplan seallarını yaptı ve baş parmağıyla işaret parmağını birleştirip elini ağzına götürdü,hiç beklemeden üfledi bu sefer gerçekten çok büyük bir alev çıkmıştı.Büyük bir alanda bu alecden etkilenmişti Drew kendisiyle gurur duyarak evin yolunu tuttu. | |
|
| |
| Chakra Antremanı Alanı (Ağaçlık Bölge) | |
|