NarutoRP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NarutoRP

NarutoRP

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

konoha ormana gidis kapısı

4 posters
YazarMesaj
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

konoha ormana gidis kapısı Empty
MesajKonu: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 10:46 pm

konoha ormana gidis kapısı Entree%20konoha

İtachi kapalı bir şekilde gelmişti narutoyu arıyordu ama bir partneri yoktu affraid Laughing Sad Sad

out:yani akatsuki giysisi ve şapkası ile:D
Tobi

Tobi

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimeC.tesi Ara. 22, 2007 10:51 pm

Burda ne arıyorsun... dedi neşeli ve şaşkın bir ses İtanchi'nin arkasından ve ardından Tobi ekledi ...İtachi-san?.Yavaşça elindeki şapkayı top gibi çevirirken aniden sakince tuttu ve kafasına doğru indirirken ona baktı.

out: bende mayo ile geldim sütünde kızıl bulutlar olan siyah mayo ha
Deidara

Deidara

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimePaz Ara. 23, 2007 3:05 pm

arkadan deidara itachi...kisame için üzgünüm onun intikamını elbet alacağız dedi.....buraya jinchuuriki içinmi geldin?

out.deidaranında üstünde mayosu vardır ve tobiye tobi artık su kumsala gidelimde bi iki çıtır tavlayalım der Very Happy
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimePtsi Ara. 24, 2007 1:58 pm

İtachi uzun bi süre sonra cevaplar

İkinizde çok gereksiz davranışlar sergiliyorsunuz biraz ciddileşin düşünün böyle devam ederse kaç tane akatsukili ölücek

Onun intikamını tek başıma almalıyım ben orda yoktum yazılıya çalışıyodum matematik yazılım vardı Sleep Shocked

O yüzden benim işime sakın karışmayın
Uchiha Itachi

Uchiha Itachi

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimePtsi Ara. 24, 2007 2:03 pm

jinchuuriki için geldiğim doğru onu alacağım narutoda konoha ormana gidis kapısı 450956 ölecek

arkadaşımı aldıklarında ben acı çektim onlarda çekecek sıra sıra bütün konohayı keseceğiz der
Chris XiaN

Chris XiaN

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 6:14 pm

Chris uzun bir yürüyüşün ardından gidiş kapısına geldi.Sessizce boşluga"Ortaya çık"dedi.Karşısındaki orta boydaki taş birden bir adama dönüştü.Belliki adam Henge yapmıştı.Adam"Edinmek istediğin bilgiyi söyle!..."Chris"Jounin üstü veya Akatsuki gördünmü hiç?"Adam(sırıtır)"50 ryoya söylerim."dedi.Chris adamın boynundan tutarak 30-40 santim havaya kaldırdı."Hemen söyle.Yoksa ölene kadar boğazını sıkarım"Adam blöf yaptığını sanarak biraz bekler ama sonunda nefesi kalmaz."T-Tamam.B-Bırak s-söyl-eyeceğim"(bırakır)Adam biraz nefes aldıktan sonra ormanı işaret eder."Buraya bir çocukla bir akatsukinin girdiğini gördüm."der.
Chris ormana doğru hızla koşmaya başlar...
Tobi

Tobi

MesajKonu: Geri: konoha ormana gidis kapısı   konoha ormana gidis kapısı Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 9:18 pm

Tobi hafifce kafasının arkasını sivazladiktan sonra Hadi hadi İtachi-san!Olayı biraz fazla ciddiye aliyorsun galiba Konoha'daki herkesi öldürmek hele Naruto'dan istediğimizi almadan... dedi cocuksu şaşkın bir sesle ve ardından hafifce elini yüzüne götürerek hafifce bir elini göz kısmına koyup kafasını İtachi'ye doğrı kaldırırken ...onlar öldürülmiyecek biz Akatsukiyiz,başıboş katiller değil dedi derin ve garip bir ses tonu ile ve ardından hafifce arkasını dönerken Öfkenize yenilmeyin yoksa hedefleri göricek kadar yaşamazsınız dedi.

konoha ormana gidis kapısı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Konoha Hastanesi
» Ramenciden hokage ofisi ve Konoha hastanesine giden yol