| Küçük Gizli Ev | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hatake Kakashi
| Konu: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:07 pm | |
| Drew adamın elini omzuna atıp onu zorda olsa taşımaya çalışarak eve getirmişti.Kapıyı açıp içeriye girdirdi oda tozlu ve pis gözüküyordu bu yaştaki bir çocuk için hastalıkla dolu bir yere benziyordu.Adamı koltuğa doğru götürdü ve oturtmaya çalıştı,ardından yine kirli bir dolabı açtı ve içinden bir ekmek çıkarıp adama getirdi ve önüne koydu evinden biraz utanmış gibiydi o yüzden yüzü kızarmıştı.Adamın yanına oturdu ve "başka bir yemeğim yok kusura bakmayın" dedi | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:14 pm | |
| "Argh...Çocuk utanmana gerek yok...10 yıldır ekmek yemiyordum.Tadını çok merak etmiştim."çocuğun utanmaması için bahane attı."Sen olmasaydın büyük ihtimalle ölürdüm..Hayatımı kurtardın.Katanasını çıkarıp çocuğa verdi."Bunu benden bir hediye olarak kabul et.Bu katana benden en yakın arkadaşımdan kalmıştı."Kılıcı ona uzattı... | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:18 pm | |
| Drew adamın söylediklerini duyunca biaz rahatlamıştı onu kurtardığını düşünmesinede çok sevinmişti adamın verdiği hediye karşısında onun önünde eğilerek kılıcı ona geri uzattı ve "şeyy bunu sizden alamam çok güzel bir kılıç ve arkadaşınızın hediyesiymiş..." dedi | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:23 pm | |
| Zaten bu kılıçtan sıkılmıştım diye onun alması için yeni bir bahane daha attı ve kılıcı eline verdi...
"Tanışalım...Benim adım Chris.Aslında beni tanımaman daha iyi.Ama bunu benim hayatımı kurtardığın için sana söyleyeceğim.Ben tehlikeli biriyim.Konohaya intikam almaya geldim.Konohayı yoketmek için...Bu yarayı da hokage ile savaşırken aldım.Bir takım kurmayı planlıyorum.Tek başıma bu iş zor o lacak çünkü...Senin adın ne?Kimsin?Anlat bakalım"dedi. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:28 pm | |
| Drew kılıcı almak istediği için bahaneyi duyunca acele etmeden kılıca uzandı ve onu alıp elinde biraz baktıktan sonra kılıcı sırtına astı.Drew adamı gerçekten sevmişti ama son duydukları onu biraz şaşırtmıştı "benim adımda Drew,ailem büyük birer ninjaydılar ama onlar bir savaşta ölünce bende ninja akademisinden kaçtım ve burada yaşamaya başladım.Eğitimimin başındaydım o yüzden hiçbirşey bilmiyorum ama eğitilmek istemiştim hemde çok ama kimseyi bulamadım.Hokageyle savaştığına göre büyük bir ninja olmalısınız.Bir ninja olsaydım ssizin grubunuzda olmak bana onur verirdi.Ama dediğim gibi eğitim tamamlanamamıştı" dedi bunun için üzgündü bakışlarını yere çevirdi. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:37 pm | |
| Chris tekrar gülümsedi."Seni sevdim drew.Bu çok tehlikeli.Ama seninde benimde kaybedecek hiçbirseyimiz yok.O halde bu ikimizin takımı bundan sonra.İkimizde lideriz.Seni ben eğiteceğim.Yarın ilk eğitimine başlarız.Şimdi dinlenmem lazım."dedi ve koltuga uzandı."İyi geceler manevi kardeşim drew"dedi ve gözünü kapadı... | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Cuma Ara. 21, 2007 9:41 pm | |
| Drew buna çok sevinmişti ilk defa birisi ona yardım teklifinde bulunmuştu.Drew "nasıl teşekkür ediceğimi bilmiyorum pekala biraz dinlenmen iyi olacaktır...Abi" dedi ve o da oradaki bir başka yere uzanıp bugün olanları düşünerek uyumaya çalıştı. | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev C.tesi Ara. 22, 2007 2:32 pm | |
| Chris güneş ışıgının yüzüne vurmasıyla uykusundan uyandı.Doğrulurken yarası hafif ağrıdı.Geçen güne oranla daha iyiydi ve artık chakrasını kullanabiliyordu.Yarasının olduğu bölgeyi açtı.Hafif bir sesle "Chiyute no Jutsu"dedi ve elinden yeşil renkte iyileştirici Chakra çıktı.Elini yarasına getirdi ve birkaç dakika bekledi.Artık yaradan eser yoktu.
Ayağa kalktı ve Drewi dürttü."Hadi uyan bakalım uykucu.Bugün sana yeni bir teknik öğreteceğim."dedi. | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev C.tesi Ara. 22, 2007 4:23 pm | |
| Drew dün olanlardan sonra çok rahat uyumuştu.Evin camları tahtayla kapatılmıştı ama tahtaların arasındaki boşluktan yüzüne güneş geliyordu birkaç kez kapatmaya çalıştı ama olmayınca yüzünü t-shirt'yle örtüp uyumaya devam etti.Uzun süre uyanmayı düşünmüyordu ama o sırada birisinin onu dürttüğünü hissetmişti.Uyuşuk bir şekilde ayağa kalktı ve kıyafetlerini hızlıca giyinip yeniden Chris'in yanına geldi ve "teşekkürler abi ama ne öğreticeksin" dedi | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Paz Ara. 23, 2007 6:04 pm | |
| "Bugün Chakranı ayağında toplamayı öğreneceksin ve bir ağaca tırmanmaya çalışacaksın.Chakra antremanlarının ilki budur.Ama önc..."derken karnı guruldadı.Biraz utanarak sırıttı ve"ama önce karnımızı doyuralım.Sana ramen ısmarlayacağım."ayağa kalktı ve üstündeki tozları sirkeledi."Hadi bakalım"deyip kapıyı açtı... | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Paz Ara. 23, 2007 6:15 pm | |
| Drew sonunda gerçek bir yemek yiyeceğini duyduğuna sevinmişti çünkü uzun zamandır yemek yemiyordu.Hemen dün abisinin verdiği kılıcı omzuna taktı ve onunla birlikte yola çıktılar | |
|
| |
Chris XiaN
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Salı Ara. 25, 2007 5:59 pm | |
| Chris eve geldi.Drew uyuyordu.Onu uyandırmak istemedi ve bir not bıraktı.Arese de evde kalmasını söyledi.Notta şu yazıyordu:
"Drew,ben bir süre eve gelmeyeceğim.Tehlikeli bir iş yapacağım.Birkaç konohalı yada akatsuki haklamak istiyorum.Evdeki köpek benim dostum Ares.Ona iyi bak.Yakında döneceğim.Abin Chris" | |
|
| |
Hatake Kakashi
| Konu: Geri: Küçük Gizli Ev Perş. Ara. 27, 2007 7:38 pm | |
| Drew sabah kendini daha iyi hissederek uyanmıştı ama eve nasıl geldiğini hatırlamıyordu.Olduğu yerde doğruldu ve o sırada bir kağıt yere düştü hemen alıp onu okumaya başladı "Drew,ben bir süre eve gelmeyeceğim.Tehlikeli bir iş yapacağım.Birkaç konohalı yada akatsuki haklamak istiyorum.Evdeki köpek benim dostum Ares.Ona iyi bak.Yakında döneceğim.Abin Chris"
okuması bittiğinde kağıdı yatağın üzerine koydu ve o sırada adının Ares olduğunu bildiği köpeği gördü ona bakıyordu.Drew köpeğin yanına gitti ve onu biraz sevmeye başladı.Daha sonra ona biraz yemek verdi ve evin önünde oynatmaya başladı.Hava kararmıştı artık içeriye gireceklerdi "Ares gel hadi" dedi ama onun gelmeye niyeti yoktu olduğu yerde birden yere yığılmıştı.Drew hızlıca köpeğin yanına koştu ve "uyan dostum ares, lütfenn" diye bağarıyordu ama nafile köpekte bir hareketlenme bile yoktu.Drew köpeğin hiçbir şekilde kalkmadığını görünce onu evinin arkasına güzel bir şekilde gömdü ve onun adının yazdığı bir mezar gibi birşey yapıp son sözlerini söyledikten sonra oradan ayrıldı. | |
|
| |
| Küçük Gizli Ev | |
|